PENTHOUSE

Den luksuriøse penthouse lejlighed er på ca. 150 m² bestående af åbent køkken i forbindelse med vinkelstue, 4 værelser med dobbeltsenge, hvoraf det ene værelse er mindre med en seng, der er 140 cm bred, 3 badeværelser med brus samt et gæstetoilet. Desuden er der mulighed for en opredning.

Lejligheden indeholder køleskab/fryser, induktionskomfur, ovn med indbygget mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørrestativ, strygebræt og strygejern samt på terrassen en gril til kul.

Der er gratis adgang til trådløst netværk. Der er ikke TV i lejligheden.

Der er 3 terrasser på i alt ca. 150 m².

Vejledende plantegning

Lejligheder

Lejlighederne er på ca. 75 m² bestående af stue, 2 soveværelser med dobbeltseng samt køkken og 2 badeværelser. I stuen er der mulighed for en opredning. Både stuen og begge værelser har udgang til terrassen. Fra køkkenet er der udgang til stort bryggers.

Lejlighederne indeholder køleskab/fryser, induktionskomfur, ovn med indbygget mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørrestativ, strygebræt og strygejern samt på terrassen en grill til kul.

Der er gratis adgang til trådløst netværk. Der er ikke TV i lejlighederne.

Lejlighed nr. 6 og 7 har både overdækket og åben terrasse (incl. den skraverede del af terassen) mens lejlighed 8 og 9 kun har overdækket terrasse (kun den ikke skraverede del på plantegningen).

Vejledende plantegning

Swimmingpool / Solterrasse

Udover de private terrasser i hver lejlighed findes også en stor fælles solterrasse med tilhørende swimmingpool. Her forefindes både liggestole, borde, stole, solparasoller samt bruser. Swimmingpoolen er 9 X 5,5 m og har en dybde på 1,2 m faldende til 1,8 m. Åbningstid: kl. 7:00-22:00.

På rejsedagene kan pool-området benyttes, når der ikke er adgang til det lejede.

Se temperaturskala for poolen.